23 februari sista datum att skicka in beställningarna!

C4 Energi meddelar att sista datum att skicka in beställningarna är satt till den 23 februari. Detta för att kunna hålla ett tempo och ha möjlighet att börja ansluta de första redan till våren och under sommaren.

Beställningarna man fått in tills dess kommer man ta med när man prioriterar områdena och projekterar vilka som ansluts först. Detta tar några veckor och därför är det viktigt att få in dem redan tills dess, hälsar Jan Larsson på C4 Energi.

Man tittar också på möjligheten att hålla ett sista informationsmöte samma dag, den 23 februari kl 19 för chansen att ställa sista minuten-frågor, få info om man missade de tidigare träffarna, samt personligen överlämna sin beställning. Det hänger lite på om det finns tillgänglig och lämplig lokal. Återkommer med mer info om detta blir av så fort vi vet något.

Nedan finns länkar till mer info om fibernät och beställningsformulär för den som vill skriva ut och skicka in redan nu i stället för att vänta på att det kommer i brevlådan.

Uppdatering 2015-02-09 20:19
Fick precis besked om att utdelning påbörjats i kväll och kommer som tidigare nämnts att slutföras under veckan, förhoppningsvis på onsdag. Om någon inte fått i slutet av veckan eller har bråttom kan man hämta och skriva ut på nedanstående länk alternativt ringa C4 Energis kundservice på 044-780 75 20 och be dem skicka ut.

pdf_955538197 Beställningsformulär
pdf_955538197 Broschyr

2 Comments

  1. Admin

   Hej Patrik!

   Vad roligt! Det kommer beställningsformulär hem till dig i veckan som ska fyllas i och skickas tillbaka, så blir fiber verklighet för dig också. :-)

   /Johan

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>