Inbjudan samt ”övertalnings-kit”

En god vän tillika bybo kom med önskemålet om något papper man kunde ha med sig och visa tydligt skillnader på vad man kunde spara på ett fiberabonnemang, så jag gjorde ett diagram på hastighet samt månadskostnader, som man kan skriva ut och ha med sig om man ska snacka ihop sig med grannarna.

Jag bifogar i detta inlägg också inbjudan till det sista infomötet som C4 Energi bjuder in till för en chans att ställa ”sista minuten”-frågor och få info om fibernätet i fall man missade de tre föregående mötena, samt personligen lämna in sin beställning. Ber er att hjälpa till och sprida infon i den mån ni kan, på arbetsplatser, skriv ut och ge grannarna eller dylikt. De kommer att sättas upp i affärerna i byn.

pdf_955538197 Inbjudan till infomöte 23 februari

pdf_955538197 Beställningsformulär
pdf_955538197 Broschyr
pdf_955538197 Abonnemangspriser, jämförelser ADSL mot fibernät
pdf_955538197 Hastigheter, jämförelser ADSL mot fibernät

1 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>