ABK-lägenheter och statistik

city8

En av de vanligaste frågorna jag får är: ”Kommer ABK-lägenheten jag bor i att anslutas? Hur beställer jag?”. Svaret är att det är upp till hyresvärden att beställa hos C4 Energi, helt enkelt. Det du som hyresgäst kan göra är att rikta ert intresse mot hyresvärden.

statistics12

C4 Energi meddelar att det kommer in beställningar från Tollarp varje dag, vilket man tycker är roligt. I dagsläget finns ingen siffra på hur många som kommit in, men förhoppningsvis kan vi under nästa vecka ge en fingervisning om hur många som beställt hittills, efter att det gått ungefär en vecka sedan beställningarna kom ut.

Vid tangentbordet
Johan

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>