Angående antal beställningar

speech3

Får en del frågor om jag vet hur många beställningar som ramlat in. Nej, det gör jag inte. Det kanske är toppenbra, men jag vill ändå uppmana er alla till att om ni tänkt beställa, så ligg inte på papperna. Portot är kostnadsfritt, fyll i och skicka in. Det går kanonbra att lämna på mötet den 23 februari kl 19 också som tidigare sagt, men risken finns att det är många som tänkt gå då och att det blir svårt att komma in och fram – så har ni hemma skicka in dem! :-)

Gör en specialare idag. Vill ge dig som läser chansen att framföra din åsikt om fiberanslutning i Tollarp, helt anonymt. Berätta för oss vad du tycker. Är det skithäftigt att det blir av? Vad ser du mest fram emot? Du tänker kanske inte beställa och vill berätta varför? Tycker du något kunde göras bättre? Har du en fråga som du behöver har svar på? Nu har ni chansen! Ämnet är fiber i Tollarp, speak your mind! Ställ frågor! Alla frågor i ämnet som kommer in sammanställs med svar i ett kommande inlägg.

Jag tycker att… / Min fråga är…

Stort tack på förhand!

Vid tangentbordet
Johan

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>