Bekräftat: I sommar blir det fiber!

ribbons

Det har varit ganska tyst sedan sista beställningsdatum passerades. Blev det för lite? Näe, snarare tvärtom. C4 Energi har just nu fått in ca 400 beställningar, vilket man tycker är mycket bra. Tollarp kräver noggrann planering. Man vill etablera nätet på ett bra sätt, för fiber blir det. Just nu planerar man för en första utbyggnad, den så kallade ”piloten” med anslutning av de första fastigheterna senast under sommaren. Att ange en exakt tidpunkt är alltid svårt då det är många led inblandade, och C4 Energi har lovat att komma med mer detaljer längre fram. Så fort man valt område att börja i och projekteringen är klar så sätter man igång att bygga, vilket man räknar med blir om ca 1-2 månader. Sedan kommer utbyggnaden att fortsätta under hösten 2015 så långt det inte gått tjäle i marken, och Jan Larsson tror att arbetet kommer pågå även under första halvåret 2016.

Från botten av våra hjärtan; TACK, Tollarp, för att ni levererat och att det ideella arbetet inte varit förgäves.

- Johan, Andreas och Veronica

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>