Prisjustering från 1 november! Beställ nu!

C4 Energi meddelar via sin hemsida:

”Vi kommer justera anslutningskostnaden från den 1 november p.g.a. ökade utbyggnadskostnader. Trots detta har vi fortfarande ett av Sveriges mest konkurrenskraftiga pris. Alla beställningar som registreras efter detta datum kommer få den nya anslutningskostnaden. Beställningsblanketten kommer ha ett annat utseende då vi har renodlat innehållet för att göra det lättare att beställa.

Alla som tidigare har beställt kommer givetvis ha kvar sin anslutningskostnad. Vi ändrar inga befintliga beställningar och kommer ta emot beställningar med nuvarande anslutningskostnad t.o.m. 31 oktober.”

Har man inte beställt redan bör man alltså passa på innan den 31 oktober. Jag har riktat fråga till C4 Energi om vad den nya kostnaden blir. Nuvarande kostnad är 12.900 kr.

/Johan

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>